fredag 26 augusti 2011

Ju fler människor jag träffar, desto mer älskar jag djur…

Ibland stämmer det ganska bra…

Idag for jag med Nikke i maasto. Mamma kom med och gå. Vi for golfrundan som vi nästan alltid brukar fara, och det gick helt bra, förutom på ett ställe. Vi gick på en sandväg, och då kakkade Nikke. I det närmaste huset hade en tant och en gubbe just kommit hem med bilen, och när mamma började sparka kakkan in i skogen, så kom tanten och började skrika.

Först skrek hon att vi måsta städa upp efter oss, och då sa jag att det håller vi ju på med, men det dög minsann inte, för hennes hundar ( dom som alltid skäller när man kommer förbi) far och äter upp det. Tydligen har hon alltså inte någon kontroll på sina hundar… Istället skulle vi sätta kakkan i en plastpåse och ta hem det. Hon for in i sitt fula hus och sökte påsar som hon kastade åt mamma, och sa att “ni måste nog alltid ha med påsar då ni rider”. Sen började hon säga att vi alltid gnäller på hundarna, riktigt som hon sku ha känt oss eller något sånt!! När man försökte säga något, typ att vi alltid städar efter oss, lyssnade hon inte ens utan avbröt hela tiden.

Själv blir man ju så chockad, och kommer inte på allt de där smart som man sku ha borda säga fören efteråt. Idioten började ju anklaga oss, helt som om de sku vara vi som lämnar allting som hon tydligen ser över allt. Hon var riktigt elak, man borde ha gjort som Petra sa och kasta kakkan på henne… De sku ha varit roligt. Arg . Jag blir så arg på såna människor, som tycker att dom äger allting och alltid ska få som dom vill. De borde vara djuren som får göra som de vill, de är inte lika elaka som människorna (då menar jag absolut inte alla såklart :).

Någon som har varit med om något liknande?

namn4

 

 

PS. Grattis om du orkade läsa :)

4 kommentarer:

  1. man borde föra en lapp i postlådan o fråga va som va probleme! men bäst o skita i såna där typer, de blir bara värre om man börjar såsa o förklara ännu mera.. :/ argghh!!

    SvaraRadera
  2. mm... hon hörde ju inte på något man sa...

    SvaraRadera
  3. Ja ha o en gång haft en ändå fittig gubbe som börja marra åt mej om att hästarna hade skitit på vägen, o då va de int ens Grim som hade gjort de, de va någo gammalt. Sen sa ja nu bara att den som ha gjort de får ta bort de o så for ja :DD

    SvaraRadera